Verdalssamling

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 22. Okt 2020

Samlingen første dag ble gjennomført i Blommen i øsende regnvær før start. Været var vennlig med oss under øktene slik at disse ble gjennomført nokså tørrskodd. 

Tre spente utøvere fra klubben fikk prøve seg på lånte rulleski. Leksdal og flere øvrige klubber har låneski for de som vil prøve seg i faget. 

Mari Gudding hadde en god opplæringrunde som gjorde at nerver gikk over til "godt fornøyd" og "bra opplegg". 

Etter en ekstraøkt med bakke intervall hadde Erle tatt på seg å gjennomføre Olympiatoppen basisøkt som bidrag fra VFIK. Ungdommene var konsentrerte men også overrasket over egne utfordringen innenfor kjernestyrke og bevegelighet. 

Her er det mye å hente! Neste dag var det lagt opp til langtur i skogen. Randåsen i Leirådal var utgangspunktet og været ble da mye bedre. Lengde var tilpasset ulike behov. Det var også tilrettelagt for familie, både på turen og  i skihytta etterpå. Her mangler vi bilder, så send gjerne over dersom noen har! 


0 Kommentar

NM terreng Skien

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 13. Okt 2020

Sigurd valgte å delta tross noe redusert form etter forkjølelse og påfølgende uker med alternativ trening grunnet symptomer på schlatters. Symptomene viste seg å være borte ved forsøk på løping sist uke og påmeldingen var i boks. Om ikke annet fikk han god konkurransetrening. Hyggelig var det også å overvære eliteutøvere som løp rett forbi under seniorfeltet. Filip Ingebrigtsen imponerte stort med en fart under 30 minutter på 10 km kupert terreng. Imponerte gjorde også Karoline Grøvdahl som vant på enda mer overbevisende måte enn Johaug gjorde i Frognerparken i fjor. 

Sigurd fikk en stor utfordring fra start da han ble plassert bakerst i feltet og valgte å løpe seg opp til tet i tilfelle formen var god. Det var den nok ikke, og etter 1 av 4 kilometer kunne han konstatere at resten ville bli et blodslit. Likevel, han holdt ut, jobbet med å bevare en 7. plass underveis og kom tilslutt på en 9. plass. Sterkt å gjennomføre et NM når man kan forutse at plasseringen ikke blir som ønsket. Likevel holdt han seg altså midt i feltet. 

Espen deltok i klasse 45-49 og kom inn til en 3. plass av 17 deltakere. 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline