Jesper og Olav ble kretsmestere i terrengløp lang løype

Postet av Espen Egeland Valseth den 4. Okt 2020

Flere gode løpere stilte til start i kretsmesterskap i Vål'n. Etter to konkurransetette helger var det fortsatt løpsivrige ungdom som møtte. Fra Verdal Friidrettsklubb stilte 5 løpere.

Først ute var Idun og Aron i en nokså stor gruppe. Feltet spredte seg tidlig. I G12 var det hard konkurranse. At Aron kom inn til 2. plass tett på Mjømen fra Inderøy er svært lovende. Han har holdt god fart gjennom hele den kuperte løypa med en så god tid.

Idun løp også godt og holdt et jevnt tempo etter en forsiktig åpning. Hun endte på en bra 3. plass i J11. Også her er avstandene ikke større enn at plasseringene fort kan omrokkeres i løpet av 2021.

Aron løper lett i starten og viste frem sine gode løpsferdigheter.

Starten for klassene under 13 år. Idun og Aron fra Verdal fik.

Idun har fått en luke.

Jesper vant klassen g14 og imponerte stort da han kom få meter bak Olav som vant klasse g15. Treningsmakker Matheus fra Skogn il ble nr 2 i klasse g14. Han sees i grønt på bildet under.

Starten går for klassene 13 - 15. Olav i rødt og Jesper i blått.

Olav tok raskt teten.

Steinar heier på og hjelper til med god medbevegelse i kroppen.

Ulrik fikk sølvmedalje i klasse g13. Godt å se at det også i denne klassen dukker opp flere habile løpere fra samme krets.

Arrangementet gikk plettfritt og det ble en hyggelig stund også for supporterne som fikk kaffe og lefse fra kiosken.