4 stevner siste uka av juli

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 4. Aug 2020

Søskenparet Bara og Tomas Horvath stilte i Ogndal Hopp og Kast uke 31. Der fikk de prøvd seg på spydkast som sjelden er med i andre øvelser. Antakelig var det første gang for begge i stevne. Thomas i klasse 9 år kastet hele 11.10 og Bara kom på 12.67. De var begge med på høyde og der fikk Bara et svært godt resultat for klasse 10 år med et hopp på 110cm.

Uten å ha sjekket Tyrvingtabellen vil vi tro at Tomas' beste resultat for kvelden var hans kulestøt på 6.32, en respektfull lengde med en kule på 2 kg. 

Sigurd og Alma stilte på 5000m bane i Steinkjer samme uke. Sigurd holdt følge med senior Eirik Nordvik til halvveis, men det ble litt raske runder og han måtte slippe. Perset gjorde han likevel, med 16.49. Alma løp hele distansen uten en rygg å følge. Også hun har mye å hente må jevnere rundetider. For en debutant var det likevel godt gjennomført løpsopplegg med tanke på at det er vanskelig å finne farten alene og uten kjennskap til rundetider. Hun kom inn til en svært god tid i klasse 14 år, 19.22.

Agnes, søster til Alma, stilte på 300m, en distanse vi hadde tro på etter å ha sett henne gjennomføre gode 200-meters drag under treninger på Moan i sommer. Hun løp, vant og fikk en tid rett over minuttet. 

Sigurd løp også 1500m i Trondheim, bare 2 dager etter 5000m. Beina var likevel gode og med hard konkurranse mot jevnaldrende Lars Svorkdal og Ole Daniel Prigge klarte han å distansere dem underveis og perset med vel 4 sekunder, med tiden 4.27.08.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.