Lerøylekene 2020

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 9. Sep 2020

I Trondheim møtte idrettskretsene Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Utøverne var tatt ut etter kvalifikasjoner på stevner det siste året. Noen hadde få stevner, men desto bedre resultater og ble nok overrasket over å få være med i uttaket. De beste i midt- og nord Norge møttes og fikk en bra benchmark på nivået. Noen ekstremt gode prestasjoner kunne nok være skremmende, men ser man på det jevne nivået lå våre deltakere svært godt an. At Mathea med nokså lite høydetrening kan hoppe 1.31 og få en 4. plass er imponerende. Greta og Alma dominerte sine puljer på 800m og hadde få løpere foran seg totalt. Som dere ser på et av bildene, var Greta langt foran konkurrentene i sin pulje og hadde nok løpt enda bedre med matching fra løperne i den noe raskere puljen som startet etterpå. Alma fikk sett at hun allerede har neste års UM-krav innen rekkevidde. Ulrik som perset igjen på 1500m og totalt på en uke perset han med 25 sekunder. 

Ekstra artig var det med 8x200m stafett hvor vårt lag kom på 3. plass. 


Verdals bidrag i fylkeskampen:

Alma, Mathea, Greta og Ulrik. 


Seier på stafetten. 

Et hårfint forsøk på 1.36 for Mathea. Med en knekk i nakken, får hun bøyd ryggen nok til at hofta kommer over også denne høyden. 


No one else in the picture er en hedersbetegnelse som viser at konkurrentene ikke rakk å nå bildekanten når Greta stakk fra resten av feltet. 

Alma fikk i hvert fall ane konkurrentene bak seg, men ingen kunne gi henne drahjelp. 


Ulrik løp raskt i front og etter denne 200-meters passeringen gikk han fra resten og kom inn på en god tid. 

Se også det fine innlegget i Innherred tirsdag 9.sept.

https://www.innherred.no/sport/2020/09/07/Sikret-medalje-i-Trondheim-22621936.ece

https://www.innherred.no/sport/2020/09/07/Flust-med-personlige-rekorder-og-gode-plasseringer-22621736.eceKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.