Historisk NM-innsats av klubben under Extra-UM innendørs

Postet av Espen Egeland Valseth den 10. Mar 2022

I år kunne man være fornøyd med hele 4 starter for 3 ungdommer til Extra-UM innendørs i Steinkjer i helga.  At alle skulle ta medalje var - som artikkeltittelen sier - historisk.

Det var mye spenning, gode løpsopplegg med kloke valg, og altså fornøyde utøvere etter gjennomføring. Både søsken, foreldre og besteforeldre hadde møtt opp. tribunene var fullsatt og en spesiell følelse av å ha hele norgeseliten samlet på "hjemmebane".  Alle tre deltakende utøverne trener ukentlig i Steinkjerhallen.


På fredag hadde først Sigurd og deretter Alma 1500m. Begge sto til sølv i relativt store startfelt.  Sigurd løp på 4,04,86. Nokså kontrollert siste runder i følge ham selv. 


Alma hadde Corona en uke tidligere, men hadde fått noen forsiktige gjennomføringer dagene før. hun kjente at formen var god nok til å starte og viste ikke svakhet underveis. Med tiden 4,43,08 ble det en sterk tid hun kunn ta hjem sammen med medaljen.Også på lørdag løp Alma. Da var det 800m, hvor hun enda ikke hadde tid fra før. Desverre medførte det at hun ikke startet i pulje med de raskeste. Hun måtte derfor løpe solo, uviss på tiden til de som startet etterpå. hun klarte likevel om komme inn på 2,21,78 og fikk med det bronsje.Erle hadde sitt første mesterskap på tre år. Formen er i anmarsj, om ikke helt tilbake enda. Hun løp inn til gull på tiden 2,14,76. Vi er imponert og glad på hennes vegne, gratulerer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.