Verdalssamling

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 22. Okt 2020

Samlingen første dag ble gjennomført i Blommen i øsende regnvær før start. Været var vennlig med oss under øktene slik at disse ble gjennomført nokså tørrskodd. 

Tre spente utøvere fra klubben fikk prøve seg på lånte rulleski. Leksdal og flere øvrige klubber har låneski for de som vil prøve seg i faget. 

Mari Gudding hadde en god opplæringrunde som gjorde at nerver gikk over til "godt fornøyd" og "bra opplegg". 

Etter en ekstraøkt med bakke intervall hadde Erle tatt på seg å gjennomføre Olympiatoppen basisøkt som bidrag fra VFIK. Ungdommene var konsentrerte men også overrasket over egne utfordringen innenfor kjernestyrke og bevegelighet. 

Her er det mye å hente! Neste dag var det lagt opp til langtur i skogen. Randåsen i Leirådal var utgangspunktet og været ble da mye bedre. Lengde var tilpasset ulike behov. Det var også tilrettelagt for familie, både på turen og  i skihytta etterpå. Her mangler vi bilder, så send gjerne over dersom noen har! 


0 Kommentar

NM terreng Skien

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 13. Okt 2020

Sigurd valgte å delta tross noe redusert form etter forkjølelse og påfølgende uker med alternativ trening grunnet symptomer på schlatters. Symptomene viste seg å være borte ved forsøk på løping sist uke og påmeldingen var i boks. Om ikke annet fikk han god konkurransetrening. Hyggelig var det også å overvære eliteutøvere som løp rett forbi under seniorfeltet. Filip Ingebrigtsen imponerte stort med en fart under 30 minutter på 10 km kupert terreng. Imponerte gjorde også Karoline Grøvdahl som vant på enda mer overbevisende måte enn Johaug gjorde i Frognerparken i fjor. 

Sigurd fikk en stor utfordring fra start da han ble plassert bakerst i feltet og valgte å løpe seg opp til tet i tilfelle formen var god. Det var den nok ikke, og etter 1 av 4 kilometer kunne han konstatere at resten ville bli et blodslit. Likevel, han holdt ut, jobbet med å bevare en 7. plass underveis og kom tilslutt på en 9. plass. Sterkt å gjennomføre et NM når man kan forutse at plasseringen ikke blir som ønsket. Likevel holdt han seg altså midt i feltet. 

Espen deltok i klasse 45-49 og kom inn til en 3. plass av 17 deltakere. 0 Kommentar

Lerøylekene 2020

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 9. Sep 2020

I Trondheim møtte idrettskretsene Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Utøverne var tatt ut etter kvalifikasjoner på stevner det siste året. Noen hadde få stevner, men desto bedre resultater og ble nok overrasket over å få være med i uttaket. De beste i midt- og nord Norge møttes og fikk en bra benchmark på nivået. Noen ekstremt gode prestasjoner kunne nok være skremmende, men ser man på det jevne nivået lå våre deltakere svært godt an. At Mathea med nokså lite høydetrening kan hoppe 1.31 og få en 4. plass er imponerende. Greta og Alma dominerte sine puljer på 800m og hadde få løpere foran seg totalt. Som dere ser på et av bildene, var Greta langt foran konkurrentene i sin pulje og hadde nok løpt enda bedre med matching fra løperne i den noe raskere puljen som startet etterpå. Alma fikk sett at hun allerede har neste års UM-krav innen rekkevidde. Ulrik som perset igjen på 1500m og totalt på en uke perset han med 25 sekunder. 

Ekstra artig var det med 8x200m stafett hvor vårt lag kom på 3. plass. 


Verdals bidrag i fylkeskampen:

Alma, Mathea, Greta og Ulrik. 


Seier på stafetten. 

Et hårfint forsøk på 1.36 for Mathea. Med en knekk i nakken, får hun bøyd ryggen nok til at hofta kommer over også denne høyden. 


No one else in the picture er en hedersbetegnelse som viser at konkurrentene ikke rakk å nå bildekanten når Greta stakk fra resten av feltet. 

Alma fikk i hvert fall ane konkurrentene bak seg, men ingen kunne gi henne drahjelp. 


Ulrik løp raskt i front og etter denne 200-meters passeringen gikk han fra resten og kom inn på en god tid. 

Se også det fine innlegget i Innherred tirsdag 9.sept.

https://www.innherred.no/sport/2020/09/07/Sikret-medalje-i-Trondheim-22621936.ece

https://www.innherred.no/sport/2020/09/07/Flust-med-personlige-rekorder-og-gode-plasseringer-22621736.ece0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline