Friidrettsskole for barn i alderen 6-12

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 21. Apr 2022

Verdal friidrettsklubb inviterer til friidrettsskole for barn i alderen 6-12 år fem onsdager fra 04.05-01.06. Tid: 17.30-19-30. Sted: Verdalsøra skole, kunstgressbanen, løpebane. Påmelding via følgende link: http://www.deltager.no/.../friidrettsskole_i_regi_av...
Påmeldingsfrist 27.04.2022. Påmeldingsavgift: 300 kr.
Her blir det mulighet for å prøve seg i ulike friidrettsøvelser; løp, hekk, høyde, lengde, kule, spyd, stafett, startblokker og mer. Idrettsskolen er i regi av Norsk friidrettsforbund.


Sprek Elveløpet

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 10. Aug 2021Verdalssamling

Postet av Verdal Friidrettsklubb den 22. Okt 2020

Samlingen første dag ble gjennomført i Blommen i øsende regnvær før start. Været var vennlig med oss under øktene slik at disse ble gjennomført nokså tørrskodd. 

Tre spente utøvere fra klubben fikk prøve seg på lånte rulleski. Leksdal og flere øvrige klubber har låneski for de som vil prøve seg i faget. 

Mari Gudding hadde en god opplæringrunde som gjorde at nerver gikk over til "godt fornøyd" og "bra opplegg". 

Etter en ekstraøkt med bakke intervall hadde Erle tatt på seg å gjennomføre Olympiatoppen basisøkt som bidrag fra VFIK. Ungdommene var konsentrerte men også overrasket over egne utfordringen innenfor kjernestyrke og bevegelighet. 

Her er det mye å hente! Neste dag var det lagt opp til langtur i skogen. Randåsen i Leirådal var utgangspunktet og været ble da mye bedre. Lengde var tilpasset ulike behov. Det var også tilrettelagt for familie, både på turen og  i skihytta etterpå. Her mangler vi bilder, så send gjerne over dersom noen har!