Steinkjer Indoor med etterlengtet comeback

Postet av Espen Egeland Valseth den 26. Jan 2022

(Bilde: Kari Rakstang Betten)

Årets første stevne er som vanlig Steinkjer Indoor. Der var det flere verdalinger til stede, tross flere forfall på grunn av covid. Hele 29 starter fordelt på 10 utøvere.


Den store happeningen for klubben sin del må være Erle sitt comeback etter 3 år med skadeavbrekk og opptreningsperiode. Hun var riktignok med på et stevne i Namsos i fjor. Det regner hun ikke som del av comebacket, kanskje fordi det var for tidlig i opptreningen og uten piggsko.

Nå er hun tilbake! og det med en god tid på 800m.  Hun løp på 2.16.09. Hun har pers på 2.11,37.  Med god progresjon uten for mye skader og sykdom håper vi hun fremgang og igjen kan matche det nivået hun var på for tre år siden. 

Også Olav gjorde det bra på 800m med 2.02,43. Det går vi ut i fra er en solid banepers og nært opp til fjorårets tid på samme distanse utendørs. 

Alma hadde en sterk 3000m på 10.04,41. Det er et toppresultat i hennes klasse, selv om hun ikke opplevde å få full uttelling etter egne forventninger. her kan vi vente mer i tiden fremover! Anne Eline løp også en 800m som viser til god fremgang etter at også hun har begynt å trene i gruppen til Vegard, sammen med Olav og Erle.

Aron hadde en 60m med tidlig tet. Han kom inn til førsteplass med god margin på 8.39. Han løp også 600m. 


Jenter 13 hadde den største deltakelsen blant våre. Her deltok både Maria, Andrea og Sigrid. De hadde hele 6 starter hver.  Alle var med på 60m, 60mhekk, lengde, kule, 200m. Andrea valgte i tillegg høyde mens de to andre gikk for tresteg. Maria fikk blant annet et sterkt resultat med 8.32 i tresteg og Sigrid ikke langt bak. Andre fikk hele 3 førsteplasser; i kule, lengde og 200m. beste resultat ble høyde med 1.35.

Søstrene Horvathova var selvfølgelig med. Eliska kastet kula hele 7.77, mens Bara deltok i tre øvelser i j12. Hun fikk 1. plass i kule, 2. plass 60m og lengde. kula gikk 8.41.


Det er godt å være i gang og vi ser mot UM innendørs i Steinkjerhallen i starten av mars!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.