7 verdalinger stilte i Trøndersk Vinterkarusell 4. løp

Postet av Espen Egeland Valseth den 14. Jan 2020

3000 meter baneløp for mosjonister lot ikke til å skremme et knippe verdalinger. Noen debuterte med fine resultater, mens andre tok ekstra mot til seg og stilte i eliteklassen. 

Verdal Friidrettsklubbs Tonje Emilie stilte til start så lenge hun fikk pappa med som drahjelp. Per Ivar hadde som mål å komme seg gjennom før neste pulje startet. Han hadde imidlertid så lette bein at han dro umiddelbart ifra. Beina holdt noen runder før det ble en del tyngre. Målfoto taler for seg. 

Tonje løp med noe mer kontrollert steg og kjente an farten. Første runde var i samme fart som de siste og hun kom inn med bedre tid enn ventet. Når det begynte å bli tungt holdt hun fortsatt jevne rundetider, kun ansiktet viste hvordan hun hadde det med fem runder igjen. Denne stayerevnen blir styggfarlig for konkurrentene når langdistanseformen blinkes inn til sommeren. 

Her ser vi bildet av Ulrik i det han påpeker sekunderingen. "hvor mange runder er det igjen?" 

Ulrik hadde som mål å løpe i sin 5km fart fra i sommer. Han klarte imidlertid å løpe halvminuttet raskere en ventet sluttid og kan være svært fornøyd. 

Sigurd stilte i eliteklassen og hadde store planer etter god trening i vinter. Det holdt noen runder, men det ble tungt halvveis. Med roligere åpning kommer han på 9-tallet under Steinkjer Indoor til helga. Han vant likevel sin klasse 14-15 år med 11 startende og ga dermed Verdal Friidrettsklubb årets første seier. 

Noen skikarer fra bygda stilte også til start, slik de også har gjort tidligere år. Arild Olav Sagvold kunne melde at "det er om å få skikkelig hardtrening. Selv om løpesteget ikke er der, er formen bra. Dette løpet er unikt i Trøndelag, her stiller de beste i fylket og så har du hele bredden bakover". Her finner altså alle en rygg å løpe etter. Selv om veteranen Arild Olav mener det går bare en vei, så stiller han nok også neste år.. 

De andre løperne fra Verdal var Jon Sivertsen og Stian Valstad Berg 

Får du lyst til å delta? Ny sjanse tirsdag 11. februar. 

Se resultater i lenken under. Den er søkbar på blant annet aldersklasse, navn og kommune. 

https://live.eqtiming.com/50156


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.