Skade og personlige rekorder under dag to av Steinkjer Indoor.

Postet av Espen Egeland Valseth den 19. Jan 2020

Søndagens gråvær ble en passiv TV-dag for skifolket, mens friidrettens utøvere startet morningen med hekkeøvelser. Alltid like fascinerende med de ulike stiler i yngre klasser som munner ut i mer samstemte klyv for de eldre. 

For VFIK var det Eliska fra Vuku som startet dagen med 60mH. En bra start ut fra blokkene og riktig fot over de første hekkene. Likevel, en liten skade fra gårsdagens fall under stavsprang endte med feil bein over tredje siste hekk. Det endte desverre med feiltråkk og en svært vondt landing på nest siste hekk. 

Dagen var ikke helt over for Eliska som tok smertene med fatning og begynte oppvarming til 200m etter nedising. Hun trengte imidlertid ikke en lang evaluering med støtteapparat før hun valgte å prioritere kommende stevner fremfor å ta sjansen på en større skade, etter en 200m senere samme dag. Et klokt valg og hun vil nok være klar innen kort tid. 

Ulrik og Tonje Emilie ble dermed klubbens eneste bidrag under 200m flatt. Begge proklamerte nokså sterke nerver før start, men roen senket seg over startblokka og begge endte da også med prestasjon rett bak pers fra Adventsstevne. Neste gang gjelder det å ta med nervene helt ut av startblokka. Dette er to utøvere vi vil se mye til fremover. Vi gleder oss. 

Ulrik og Sigurd stilte sammen på 800m i klasse 13-15. Her ble det en svært spennende åpning med Sigurd som løp en svært rask åpningsrunde på 31s og holdt lenge. Syra kom desverre for tidlig og selv om kreftene var der til en langspurt, holdt det ikke mot to som løp mer kontrollert. Likevel en bra tid på 2.13. Med kontrollert åpning ser vi nok en tid under 2.10 allerede neste gang. Men show ble det for publikum og klasseseier for VFIK. 

Ulrik løp 800m i Ranheim 6 uker tidligere. Da var han ikke fornøyd, men med en pers på 10 sekunder kunne han gå ut med løftet hode denne søndagen. Kanskje hjelper det med besteforeldre som heiagjeng. 

Helgas gjennomføring ble sømløs for våre ungdommer takket være en Steinar Bergsmo som alltid er på rett sted før start. Instruksjoner er tydelig og med en hjelpende hånd for sikkerhets skyld. Forøvrig også hyggelig at fanklubben er med fra tidligere generasjoner når det er familien Myhre som stiller utøvere til disposisjon nok en gang. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.