VFIK godt representert blant den yngre garde

Postet av Espen Egeland Valseth den 12. Jun 2020

Seriestevne i Steinkjer var et mindre stevne med mest lokale deltakere. Det går med jevne mellomrom gjennom sommeren frem til 28. Juli, hvor det avsluttes med en 5000m. I dag var det derimot øvelser som passet våre yngre utøvere meget godt. 

Før start var det fint å finne samholdet i troppen, i det man entret scenen på Steinkjer raskeste dansegolv. 

Debutanten i troppen  var selveste Brage Vatne f 2013. Han stilte sporty opp med nyervervet klubbdrakt og strålte i finværet under 60 meteren. Ikke dårligere var han enn at han hivde seg med i lengde også. 

Med god støtte fra storebror Torje ble det en fin opplevelse for debutanten Brage. 

Torje har allerede rukket å bli en erfaren mellomdistanseutøver. Han løp 600m i fin fart og treningsgrunnlaget, på ski i vinter og med intervaller på Moan i vår, har betalt seg godt. Begge guttene deltok også i lengde, foruten sprint og mellomdistanse. 


Også Idun stilte på 600m. Hun fant fort en jevn flyt og klarte akkurat med ett sekund å overgå det flotte løpet under Steinkjer Indoor. 

Idun, sammen med søstrene Maria og Andrea stilte også til start på sprintøvelsen 60m i tillegg til lengde. Jentene kunne være fornøyd med gjennomføringen og fikk fin lærdom i startblokker, planke og ikke minst å takle noen konkurransenerver. I tillegg stilte søstrene fra Leksdal på 100m.


Still gjerne opp på neste seriestevne som går 21. Juni. Øvelse er 200m, 1500m, tresteg og høyde. 

Og for dere eldre mosjonister er det fullt mulig å stille på de lengre distansene 10000m den 7. Juli og 5000m 28. Juli. Stevnene begynner kl 18.

Foto: Kari og Tor. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.