Stevner i Steinkjer og Trondheim i helga

Postet av Espen Egeland Valseth den 22. Jun 2020

I Steinkjer gikk seriestevne nr 2, med representasjon fra VFIK. Øverste bildet viser 1500m med 4 deltakere fra VFIK av totalt 6.

Jesper, Aron, Ulrik og Sigurd. I tillegg treningskompis er av Sigurd, Simen og Grete fra SFIK. 

Mer spennende blir det ikke. 

Aron løp ikke bare 1500m. Han løp også mellom startstreken og trestegsgropa og måtte i tillegg ta en spurt til fotografen mellom to hopp. 

I bakgrunnen skimtes Verdals supportere og en som venter på come-back: Kristin, Hilde Mari og Erle. 

Steinar stilte med god støtte på de tekniske øvelsene. Han instruerte både i blokk, tresteg og høyde. Han er en ressurs både for debuttantene og for de mer erfarne som fortsatt har nytte av justering av teknikken. Også fra naboklubbene var det hjelp å få under høyde innkjøringen. Her går Maria over 1.05 og ytterligere centimeter ble tatt i solsteiken. Tross en utfordrende oppvarming klarte hun å hente inn fokuset og fikk en bra mestringsopplevelse utover kvelden. Søster Andrea mente hun var avhengig av noe flaks for å komme over, men teknikken satt godt den kvelden og også hun kan være fornøyd. treningsvenninne på Moan, Mari, hadde også en god dag foran lista og viser at hun har teknikken inne. dagens innsatspris måtte ha gått til Sigurd som utstrålte sitt konkurranseinstinkt hele siste runde - så er han etterhvert også godt kjent for en rå spurt. No one else in the picture: Andrea ordner opp på 60m.

Maria benyttet medvind en fra 1500m-løperne til å få dreis i svevet. 


"2 fot fra startstreken og ett kne i bakken".

 

.. Og starten på 200 går.I Trondheim stilte Idun på Kruskastevne. Hun deltok på 60m og lengde. Bror Olav skulle stille på 1500, men måtte melde forfall for å restituere kroppen etter en treningsperiode som fortsatt sitter i. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.