Nybrottkarusellen 2020 1. Løp

Postet av Espen Egeland Valseth den 2. Jul 2020

Nybrottkarusellen er tradisjonsrikt løp som de siste årene har satset på kontrollmålte og lettløpte løyper. Mange innherredsklubber var godt representert. 3 fra treningsgruppen stilte. I tillegg dukket ytterligere to verdalinger opp for å teste formen. 

Ulrik var først ute i kortkarusellen. Yngre enn 15 får desverre ikke tilgang til de kontrollmålte distansene. Han stilte likevel opp for en god gjennomkjøring. Han fikk tiden 7.29,2, godt under det som var forventet i en løype som delvis gikk på skogssti. 

Sigurd løp deretter 5 km som besto av tre runder med passering forbi stadion etter en runde på gangsti og skogssti. Han perset som forventet og kneppet av vel 15 sekunder på tiden fra sensommeren 2019. 17.06,8 er akseptabelt, men han må vente en stund på å bryte 16 minuttersgrensa. 

Espen stilte i heat for klassene 45 - 59 år. Han kunne ikke hamle opp med yngstemann Venseth fra Markabygda, men kom inn på 17.27 som ikke er langt fra bestenotering. 


Stian Berg Valstad fra Vinne hadde nok et godt løp og kom inn på 16.33,2 og må nok være en betydelig formbedring siden fjoråret. 


Thomas Hegstad Leirset løp for Verdal IL. Han kom inn på 22.00,01. Vi kjenner ikke til hva han er god for, og hvorvidt det er en formkurve som peker oppover, men en hederlig tid ble det. 


Neste løp er 10.000m på samme sted, 22. juli. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.