4. og 5. seriestevne gjennomført på Guldbergaunet

Postet av Espen Egeland Valseth den 20. Jul 2020

Bara stilte på 60m med et bra løp før hun trådte til med det hele familien Horvath fra Ulvilla er kjent for. Kastøvelser trenes det flittig på i familien hvor også mamma og pappa har bakgrunn innen kastdisiplinene. Bara gjennomførte noen gode kast under instruksjon fra både oppmann Bergsmo og mamma som nok også er en viktig trener i familien. Så langt ser det ut til at Bara har klubbens beste resultat uansett øvelse i år, da fra slegge i 3.seriestevne.

Tomas dro også til med kulestøt Han begynner å få god dreis på jernkula og ingen i fylket kan nok tukte han. Det blir spennende å følge de to søsknene fremover. 


Sigurd var i første heat blant 800m løperne. Her stilte noen eldre løpere som raskt splittet hele feltet. Sigurd hadde en god åpningsrunde, stivnet noe på slutten og kom inn på ca 2.12. Vi venter på offisielle resultater..

Tonjes Emilie fra løperfamilien Myhre stilte med hele kvinneheatet samlet. Tonje styrke med jevne runder kom godt med da hun skulle klare målet om å komme inn på topp 10 lista til klubben. Det klarte hun med 1 sekund margin! Dermed kom hun også under 3 minutters grensa i sin debut på 800m.

Ulrik løp også jevne runder med  hhv 1.17.5 og 1.16.5. Offisielle resultater må til for å vite om dette ble personlig rekord.

Mange gode stevner er gjennomført i Steinkjer denne sommeren. Hyggelig også å se at flere supportere tar turen innover. Verdal fik har vært nest største klubb, etter arrangørklubben i hvert stevne, noe som viser at det kryr blant de yngre utøverne våre.

Søsknene Maria og Andrea deltok forøvrig i høyde og lengde på det 4.seriestevne torsdag 9.juli. Begge var fornøyde med en god gjennomføring og har fått mye god konkurransetrening i sommer. Tross noe surt vær som ikke favorisere de gode resultatene klarte likevel Andrea å tangere sin bestenotering i høyde fra innendørs. 1.25 er et svært solid resultat. 

Siste runde av sommerens Seriestevner i Steinkjer går torsdag 30. september. 

Da blir det 300m, korthekk, 1500m hinder og 5000m. Vi er spent på hva høsten bringer til terminlista, da det har stått noe åpent hva som blir gjennomført. Blir det stafettserien, slik som i fjor? Den gang stilte Verdal fik med mange lag og vi så mye løpeglede blant utøvere fra andre idrettsgrener. 

Vi vet at vårt eget Sprek Elveløpet går torsdag 20.august. Det gleder vi oss til! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.